IZ RED BULA GRME: Čuli smo da Ferari i Mercedes...

Autor: Tanjug

Sport

14.04.2023

17:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Direktor austrijske ekipe bez dlake na jeziku.

IZ RED BULA GRME: Čuli smo da Ferari i Mercedes...

Foto: Tanjug/AP

Serhio Perez u Džedi

Direktor Red Bulovog tima u Formuli 1 Kristijan Horner izjavio je da su svi u timu fokusirani samo na Red Bul, prenosi Skajsport.

Austrijski tim je priznao da je budžet od 145 miliona prekršio za 2,2 miliona dolara tokom 2021. godine, zbog čega je u oktobru kažnjen sa sedam miliona dolara i sa umanjenjem od 10 odsto na vreme za aerodinamička testiranja do oktobra 2023. godine.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Kristijan Horner

Direktor Ferarija Frederik Vaser ranije je izjavio da smatra da je kazna previše blaga.

- Ekipa je obavila odličan posao tokom zime uz ograničeno vreme u aerotunelu za koje smo morali da razvijemo bolid i naravno da će to imati uticaja kasnije tokom godine i sledeće godine. Dakle, gledajući tri trke, mislim da je i dalje preuranjeno, u pogledu ove sezone to reći pošto ima užasno mnogo trkanja do kraja. Mnoge stvari mogu da se promene. Čuli smo da dolaze velike promene u Ferariju i Mercedesu kada se budemo vratili u Evropu. Sigurno da ništa ne shvatamo olako, koncentrisani smo na sebe, radeći najbolji posao u okviru ograničenja koja imamo - izjavio je Horner.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading