Mali previd: Organizatori Norvežanima dostavili 15.000 jaja

Autor:

Sport

08.02.2018

21:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sportisti iz Norveške na Zimskim olimpijskim igrama u Pjongčangu mogli bi da se nađu u neprijatnoj situaciji da svakog dana imaju po jedan ili više obroka sa - jajima.

RepublikaFoto: instagram.com/pyeongchang2018
Ilustracija: Foto

Našli su se Norvežani u potpuno bizarnoj situaciji u Pjongčangu, jer kada su naručivali potrepštine za svoj kamp na Igrama, tražili su, pored ostalog, 1.500 jaja, a stiglo im je - 15.000!

Norveška ekspedicija u Koreji broji 121 člana, od sportista preko službenika saveza i po računici ispada da svakom pripadaju po 124 jaja! Teško da će stići da ih sve pojedu do kraja Olimpijskih igara...

- Dogodio se nesporazum. Od 1.500 naručenih jaja, dobili smo 15.000. Neko je pogrešno pročitao da ima još jedna nula. Ne znam šta ćemo raditi, većinu ćemo upotrebiti. Možda ćemo uspeti deo da vratimo. Ali, nije to sad neki veliki problem - priznao je Tore Ovrebo, šef norveškog tima u Pjongčangu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading