OVO SE NE PAMTI! Utakmica Crvene zvezde PREKINUTA iz BIZARNOG razloga!

Autor:

Sport

21.03.2023

15:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Verovali ili ne - ovo se desilo!

OVO SE NE PAMTI! Utakmica Crvene zvezde PREKINUTA iz BIZARNOG razloga!

Foto: Starsport

Više nego zanimljiva situacija viđena je u hali SC Rakovica u Beogradu.

Igrači Studenta i Crvene zvezde trebali su da se sastanu u okviru 12. kola Treće futsal lige Beograda, a već pred sam start meča bilo je jasno da će on biti drugačiji od svih do sada.

Studenti su dočekali crveno-bele pod imperativom pobede kako bi zadržali kakve, takve šanse da stignu Hram u borbi za plasman u viši rang, a pred sam start meča videli su da će do trijumfa protiv Zvezde doći lakše od očekivanog.

Zvezda je na parket izašla sa samo dva igrača i golmanom što je minimum kako bi se utakmica uopšte i odigrala (futsal se igra po sistemu četiri igrača i golman).

Republika

Foto: Printscreen/FSB

Zapisnik sa utakmice Student - Crvena zvezda

 

Izdržali su stoički Ognjen Ljutica, Vojislav Kečan i Milan Đokić tri minuta protiv Studenta, a kada je Dejan Veličković postigao pogodak za 1:0 jedan fudbaler Zvezde se povredio i susret je morao da bude prekinut.

Četa Vladimira Stojkovića, koji već nekoliko sezona predvodi Student, došla je do pobede, a ovaj, zaista bizaran razlog za prekid, govori da je situacija u Crvenoj zvezdi daleko od idealne.

Na tabeli Treće futsal lige Beograda prvo mesto zauzima Hram sa 25 bodova, Student je drugi sa 19, a Crvena zvezda pretposlednja, šesta, sa osam bodova.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading