JAHORINA 2023: Uspešno održane Četvrte zimske kompanijske sportske igre!

Autor:

Sport

20.03.2023

19:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Učesnici Igara, zaposleni iz naših velikih kompanija, nisu krili zadovoljstvo tokom pet dana boravka na planinskoj lepotici kakva je Jahorina.

JAHORINA 2023: Uspešno održane Četvrte zimske kompanijske sportske igre!

Foto: G. Anđelković

Četvrte zimske kompanijske sportske igre u organizaciji Srpske federacije kompanijskog sporta tradicionalno su održane na Jahorini. I ovog marta viđene su viteške borbe u brojnim nadmetanjima, a kao i svake godine - pobedilo je prijateljstvo.

Učesnici Igara, zaposleni iz naših velikih kompanija, nisu krili zadovoljstvo tokom pet dana boravka na planinskoj lepotici kakva je Jahorina, pa u Srpskoj federaciji konpanijskog sporta s pravom konstatuju da je uspela uvertira u Evropske kompanijske sportske igre, koje će Srbija s Republikom Srpskom organizovati naredne zime.

Foto: G. Anđelković

 

 

Više od 3.000 takmičara iz kompanija širom Evrope očekuje se 2023. na Jahorini, što će biti kruna rada i postojanja mlade, a već uspešne organizacije kakva je Srpska federacija kompanijskog sporta s predsednikom Velizarom Đerićem na čelu.

Nadvlačenje konopca na snegu, skijanje, obaranje ruku, pikado, bilijar, šah… Samo su neki od sportova i aktivnosti koje Srpska federcija kompanijskog sporta svake godine uvrštava u svoj program. Na svim poljima vidljiva su prava uzbuđenja, što svaki put nailazi na visoku ocenu Evropske i Svetske federacije kompanijskog sporta. 

Foto: G. Anđelković

 

Baš takav slučaj je bio i sada. 

Srpska federacija kompanijskog sporta u junu će tradicionalno organizovati Letnje kompanijske sportske igre u Agija Triadi kraj Soluna, dok su sledećeg marta na programu masovne Evropske kompanijske sportske igre na Jahorini. 

Foto: G. Anđelković

 

Ovo drugo će posebno biti zanimljivo imajući u vidu da će se ujedno obeležavati i 40 godina od čuvenih Zimskih olimpijskih igara u Sarajevu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading