JAHORINA 2023: Uspešno održane Četvrte zimske kompanijske sportske igre!

Autor:

Sport

20.03.2023

19:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnici Igara, zaposleni iz naših velikih kompanija, nisu krili zadovoljstvo tokom pet dana boravka na planinskoj lepotici kakva je Jahorina.

JAHORINA 2023: Uspešno održane Četvrte zimske kompanijske sportske igre!

Foto: G. Anđelković

Četvrte zimske kompanijske sportske igre u organizaciji Srpske federacije kompanijskog sporta tradicionalno su održane na Jahorini. I ovog marta viđene su viteške borbe u brojnim nadmetanjima, a kao i svake godine - pobedilo je prijateljstvo.

Učesnici Igara, zaposleni iz naših velikih kompanija, nisu krili zadovoljstvo tokom pet dana boravka na planinskoj lepotici kakva je Jahorina, pa u Srpskoj federaciji konpanijskog sporta s pravom konstatuju da je uspela uvertira u Evropske kompanijske sportske igre, koje će Srbija s Republikom Srpskom organizovati naredne zime.

Republika

Foto: G. Anđelković

 

 

Više od 3.000 takmičara iz kompanija širom Evrope očekuje se 2023. na Jahorini, što će biti kruna rada i postojanja mlade, a već uspešne organizacije kakva je Srpska federacija kompanijskog sporta s predsednikom Velizarom Đerićem na čelu.

Nadvlačenje konopca na snegu, skijanje, obaranje ruku, pikado, bilijar, šah… Samo su neki od sportova i aktivnosti koje Srpska federcija kompanijskog sporta svake godine uvrštava u svoj program. Na svim poljima vidljiva su prava uzbuđenja, što svaki put nailazi na visoku ocenu Evropske i Svetske federacije kompanijskog sporta. 

Republika

Foto: G. Anđelković

 

Baš takav slučaj je bio i sada. 

Srpska federacija kompanijskog sporta u junu će tradicionalno organizovati Letnje kompanijske sportske igre u Agija Triadi kraj Soluna, dok su sledećeg marta na programu masovne Evropske kompanijske sportske igre na Jahorini. 

Republika

Foto: G. Anđelković

 

Ovo drugo će posebno biti zanimljivo imajući u vidu da će se ujedno obeležavati i 40 godina od čuvenih Zimskih olimpijskih igara u Sarajevu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading