(VIDEO) Proslava koja će se pamtiti: FILADELFIJA "GORELA" ZBOG SUPERBOULA!

Autor:

Sport

05.02.2018

09:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanovnici Filadelfije umeli su burno da proslave veliki trijumf njihovog kluba u finalu Superboula protiv Nju Inglanda. Ni kiša, ni grad, koji su uporno padali prethodne večeri nisu sprečili hiljade navijače da pohrle na ulice i proslave veliku pobedu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Slavlje uz pesm i pirotehniku potrajalo je do duboko u noć

Igrači Filadelfije Iglsa osvojili su prvi Superboul, otkako je uvedeno ovo takmičenje 1960. godine, a fanovi ovog kluba bili su u stanju prave ekstaze zbog svega.

Uz obilje pirotehnike, muzike i automobilske sirene proslavljena je pobeda na centralnoj ulici grada Broud stritu, gde će biti upriličena i svečana povorka igrača sa peharom kada stignu kući.

- Grad je to zaslužio. Ovo je sjajan grad i sada imamo i Superbol da to potvrdi - rekao je 66-godišnji Lu Patel.

Dastin Sidman i njegova supruga Stejsi odlučili su da dovedu svog desetogodišnjeg sina i osmogodišnju ćerku na proslavu iako su pijani navijači Igla prosipali pivo na sve strane i penjali se na kamione za smeće i policijske automobile, bandere, tende, čupali saobraćajne znakove... Na snimku koji je objavljen na društvenim mrežama vidi se i kako se nadstrešnica ispred jednog hotela srušila pod težinom ljudi.

Slavlje je bilo malo preterano, pa je i zabeležno nekoliko ekscesa na ulicama Filadelfije prethodne noći. Začulo se nekoliko sporadičnih eksplozija, izbila je i pokoja tuča, a zabeležno je i nekoliko slučajeva pljačke u opštem metežu u gradu.

Situacija u Bostonu je bila mnogo mračnija, pošto su navijači Nju Iglanda morali da se suoče sa porazom Toma Brejdija.

Mnogi su, medjutim, ostali pribrani.

- Nemamo za čim da žalimo. Petriotsi su najveća dinastija u istoriji NFL-a i ovaj poraz to ne menja - rekao je stanovnik Bostona Bil Krovlej. - Vratiće se, 100 odsto će se vratiti - dodao je Konor Hobert.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading