ĐERONA: Ostali smo do tri ujutru zbog utakmice sa Katarom!

Autor:

Sport

18.01.2023

19:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo daje nadu.

ĐERONA: Ostali smo do tri ujutru zbog utakmice sa Katarom!

Foto: Starsport

Toni Đerona

Selektor muške rukometne reprezentacije Srbije Toni Đerona izjavio je da reprezentacije Norveške, Argentine i Holandije, sa kojima će Srbija imati duele u drugoj fazi Svetskog prvenstva, igraju svaka zasebno poseban stil rukometa.

- Biće jako teško jer su sve tri ekipe potpuno drugačijeg stila rukometa, Norveška sa zvezdama poput Sagosena prvi je i najveći test - izjavio Đerona za sajt Rukometnog saveza Srbije.

Utakmica između reprezentacije Srbije i Norveške igra se sutra od 20.30 časova.

- Veliki broj talentovanih igrača u taboru Norveške takođe predstavlja opasnost, ali spremićemo se što bolje i dati sve od sebe da uz dodatne prepravke u odbrani i uz raznovrsan napad koji nas je krasio u prvim utakmicama dođemo do željenog rezultata. Do tri ujutru smo analizirali utakmicu protiv Katara jer iako je već arhivirana i druge ekipe gledaju naš video, moramo da vidimo propuste koje oni mogu da primete i da pokušamo to da ispravimo jer će nas sigurno napadati u tom segmentu - izjavio je Đerona. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading