LEGENDARNI VUJOVIĆ GRMI: Kazna je biti selektor Srbije!

Autor: Republika/RTS

Sport

31.01.2018

08:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni jugoslovenski rukometaš Veselin Vujović izjavio je da je biti selektor Srbije više kazna nego čast.

Veselin Vujović je ogorčen stanjem u srpskom rukometu

Vujović je trenutno selektor Slovenije. On je sa Slovenijom osvojio osmo mesto na nedavnom završenom EP u Zagrebu. Vujović je sa Slovencima prošle godine stigao do bronze na SP.

Srbija je takmičenje u Zagrebu završila tek na 12. mestu sa samo jednom pobedom i čak pet poraza.

- Dolazite u nešto što je toliko umlaćeno, isprljano, da vi ne možete to blato sprati. Pametan sačeka da se to blato osuši, pa ga sastruže. Niko više nije svestan šta je kriterijum da neko bude selektor - rekao je Vujović za  emisiju "Talasanje" na Radio Beogradu.

On je ponovio da je srpski rukomet u velikoj krizi.

- Postati selektor kod nas u ovom trenutku je više kazna nego čast i privilegija. Mi nemamo cilj, nemamo strategiju, nemamo poverenja. Mi u rukometu nemamo nikoga za koga možemo da se vežemo, da kažemo to je osoba koja će nas povući, koja će napraviti neki boljitak. Došli smo u jednu situaciju iz koje ja lično ne vidim izlaz. Mislim da je i 10 godina rada na našem rukometu malo da bismo mi mogli da uradimo nešto - dodao je Vujović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading