Španovićeva otvorila dušu: U LONDONU MI JE NANETA NEPRAVDA!

Autor:

Sport

30.01.2018

15:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolja srpska atletičarka Ivana Španović izjavila je da joj je prošla godina bila najuspešnija u karijeri, kao i to da četvrto mesto na SP u Londonu taj utisak ne može da pokvari.

RepublikaFoto: instagram.com/ivanaspanovic
Ivana spremna da napravi još veće uspehe

Ona je rekla da maler koji ju je zadesio tom prilikom sa odlepljivanjem broja sa dresa može samo da joj bude podstrek za nove pobede.

- Odbranjena titula prvaka Evrope u dvorani je obeležila godinu i veoma sam ponosna na to. Nisam uspela da osvojim medalju u Londonu, ali ne želim da dozvolim da pokvari utisak jer vreme radi za mene i stvoriće priliku da se ispravi ta nepravda. Smatram da sam dovoljno sposobna da se borim i osvojim zlatnu medalju. To nije bila moja greška, od ove godine ne bi trebalo da stoje brojevi na ledjima i time će se situacija znatno popraviti - izjavila je Španovićeva. 

Na svečanosti u hotelu "Crown Plaza" ona je šesti put uzastopno proglašena za našu najbolju atletičarku.

- Prošle godine nisam nastupala na Beogradskom mitingu zato što sam birala takmičenje na podlozi kakva je bila u Areni na EP. Ove godine biće drugačije jer će biti ista podloga kao u Birmingemu gde je Svetsko prvenstvo. Biće to još jedna prilika za mene da se predstavim pred domaćom publikom i vidim gde sam dve nedelje uoči prvenstva sveta. 

Naša skakačica udalj je navela i šta su joj glavni ciljevi za 2018. godinu.

- Uvek se borim za najvišu stepenice na postolju. Ove godine me očekuje Svetsko dvoransko i Evropsko prvenstvo gde želim da odbranim titulu kako bi se pojavila na kontinentalnom kupu gde ću predstvaljati tim Evrope i na kraju Dijamantska liga gde želim da ponovim uspeh - poručila je Španovićeva.


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading