NEVEROVATNA PRIČA: Legendarni El Pistolero uklonio 100 TUMORA! (VIDEO)

Autor:

Sport

29.12.2022

10:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luda priča Alberta Kontadora.

NEVEROVATNA PRIČA: Legendarni El Pistolero uklonio 100 TUMORA! (VIDEO)

Foto: Instagram/Printscreem/acontadoroficial

Alberto Kontador

Alberto Kontador, jedan od najboljih biciklista svih vremena, podelio je na svom Instagram profilu uznemrijući video, na kom se pohvalio da e pobedio 100 dobroćudnih tumora - lipoma.

On je čak dan nakon operacije pokazao kako izledaju zavoji na njegovom telu – flasteri po rukama, noge potpuno zavijene u zavoje, kao i torzo, a za navijače je spremio i video snimak na kome je sve objasnio.


- Juče je bilo vreme da odem na popravku. Morao sam da uklonim neke lipome (dobroćudne tumore), i ispostavilo se da ih je bilo više od 100. Neću voziti bicikl neko vreme - bila je poruka Kontadora za navijače na Instagramu. 

Uprkos nedavnoj operaciji, biciklista je na snimku bio vidno raspoložen. Podsetimo, "El Pistolera", kako je nadimak ovog španskog vozača, svoju karijeru završio je 2017. godine i od tog momenta radi kao stručni konsultant.


Kontador je jedan od najboljih biciklista svih vremena, dva puta je slavio na „Tur de Fransu“ (2007. i 2009. godine), dva puta na „Điro d Italija“ (2008. i 2015. godine), te tri puta na „Vuelta a Espanja“ (2008, 2012. i 2014. godine), čime je jedan od retkih vozača koji su uspeli da osvoji titulu na sve tri najveće biciklističke trke.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading