CRVENA ZVEZDA U DRUGOM KOLU LIGE ŠAMPIONA DOČEKUJE NOVARU: Imamo motiva, nema predaje!

Autor:

Sport

19.12.2022

15:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Spektakl u našem glavnom gradu!

CRVENA ZVEZDA U DRUGOM KOLU LIGE ŠAMPIONA DOČEKUJE NOVARU: Imamo motiva, nema predaje!

Foto: ŽOK Crvena zvezda

Ratko Pavličević i Adela Helić

Odbojkašice Crvene zvezde u utorak 20. decembra od 19.00 časova u SC „Voždovac“ na Banjici u drugom kolu Lige šampiona dočekuju Novaru iz Italije. 

U prvom kolu elitnog takmičenja crveno-bele su devojke poražene od ekipe iz Vakifbank (3:0) u Istanbulu, a ovo je prilika da izabranice Ratka Pavličevića pobedom poprave utisak.

- Posle Vakibanke igramo sa Novarom, to je još jedna vrhunska ekipa. Ne bi trebalo trošiti reči o njima, imaju dosta dobrih igračica. Za nas je ovo novi izazov, probaćemo da skupimo što više iskustva sa ove utakmice. Nadam se da ćemo biti konkurenti i da ćemo moći da odigramo dobru utakmicu. Iskreno se nadam da nam motiva neće nedostajati jer igramo protiv tako jedne renomirane ekipe - istakao je Ratko Pavličević, trener Crvene zvezde. 

Optimizam je prisutan u ekipi pred duel sa Italijankama, a da su u usponu forme crveno-bele devojke potvrdile su nedavno u prvenstvenom meču protiv AS Batajnice. 

- Nema predaje. Znamo ko nam dolazi u goste, znamo veći broj igračica. Nadam se da ćemo održati disciplinu u igri i da ćemo se boriti za svaku loptu. Verujem i da ćemo nalaziti i mnogo bolja rešenja u odnosu na utakmicu sa Vakifbankom. Nema sumnje da ćemo pružiti maksimum, iako znamo da neće biti lako. Želimo da pokažemo najbolju odbojku - rekla je Adela Helić, jedna od najboljih igračica Crvene zvezde. 

Očekuje se da će tribine na Banjici biti ispunjene jer posle devet godina Crvena zvezda igra Ligu šampiona. 

- Prvi put posle toliko godina igramo Ligu šampiona na našem terenu. Motiv nam neće nedostajati u to sam sigurna - objasnila je Adela Helić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading