Srpskom rukometašu prekipelo: DOSTA SMO SLUŽILI KAO OTIRAČ, poslali su nas na EP kao ovce na klanje!

Autor: Republika

Sport

27.01.2018

14:50

Srpski rukometaš Rastko Stojković izjavio je za beogradske medije da mu je dosta da njegove kolege posle svakog takmičenja budu na stubu srama, dok se pravi krivci uvek sakriju.

rss.org.rs
Stojković (desno) neće više da ćuti

Stojković je u poslednjem trenutku morao da otkaže odlazak na EP u Hrvatskoj zbog povrede, ali je stao uz svoje kolege iz reprezentacije.

- Poslali su nas kao ovce na klanje. Vreme je da se konačno kaže čime smo mi rukometaši okruženi i u kakvoj atmosferi odlazimo na velika takmičenja. Svih ovih godina svima smo služili samo kao otirač. Vreme je da se s time prekine. Dosta je bilo pljuvanja po nama - kazao je za Stojković.

Snažni pivot je izjavio da će igrači uskoro izaći u javnost kako bi otkrili sve malverzacije koje vladaju u rukometu, kao i ko je kriv za aktuelno stanje u našem savezu.

- Za dve do tri nedelje ćemo izaći u javnost. Tačno ćemo da navedemo ko, kada, kako i gde je šta pričao. Neće to biti kuloarske priče, nego samo argumenti. Ovo omalovažavanje više ne možemo da gledamo. Momir Ilić, Nikola Manojlović i ja imamo evropsko srebro i nećemo više da ćutimo. Biće to otapanje vrha ledenog brega. Pa ljudi u Srbiji ne znaju da smo imali selektora bez licence u dva ciklusa. Na klupi je sedeo Branislav Zeljković, a vodio nas je Dejan Perić, koji nema licencu. I tada su igrači bili krivi. Nije istina da nećemo da se borimo za Srbiju - jasno je poručio Stojković. 

Komentari (0)

Loading