VUJOVIĆ OPET GRMI: Neka cela Evropa vidi kako se sudi Sloveniji

Autor:

Sport

24.01.2018

18:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor muške rukometne reprezentacije Slovenije Veselin Vujović izjavio je da je nezadovoljan suđenjem na meču sa Češkom u poslednjem kolu druge faze Evropskog prvenstva u Hrvatskoj.

Vujović je ponovo grmeo na sudije

Slovenija nije uspela da izbori plasman u polufinale EP, pošto je odigrala 26:26 sa Češkom.

- Potcenili smo Češku, to je jasno. Oni su ozbiljan tim. Upozoravao sam da će to da bude teška utakmica, ali igrali smo dve teške utakmice u dva dana i bili smo malo emotivno istrošeni. Međutim, dobro da je ovako završilo da pa cela Evropa vidi kakvi su kriterijumi bili za nas, a kakvi za ostale timove - rekao je Vujović posle meča.

Slovenija je u poslednjim sekundama meča oštećena za sedmerac.

- To je bio čist sedmerac. Sudije kažu da su pustile prednost. Eto, nikoga osim nas neće da zaboli što je Slovenija ispala. Mi ćemo da izvučemo neke pouke iz svega ovog. Moramo da se naviknemo da na svakoj utakmici moramo da budemo bolji za nekoliko golova od svojih rivala da bismo mogli da pobedimo. Budite sigurni da Slovenija neće tako skoro da bude domaćin nekog velikog takmičenja - zaključio je Vujović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading