NENADIĆ: Svako prvenstvo ista stvar!

Autor:

Sport

24.01.2018

17:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji rukometaš "orlova" Petar Nenadić najverovatnije je protiv Belorusije odigrao poslednji meč u dresu reprezentacije

RepublikaFoto: instagram.com/rukometnisavez
Petar Nenadić

Rukometaši Srbije su u poslednjoj utakmici na EP poraženi od selekcije Belorusije sa 32:27.

- Svako prvenstvo ista stvar. Isto sve. Ako je ovo uspeh za naš rukomet, onda dobro. Jedino mi je drago što je dosta mladih igrača dobilo priliku i što su se Cupara i Jovanović pokazali - rekao je Nenadić posle utakmice.

Srbija je od šest utakmica izgubila pet, a pobeđen je samo Island. Nenadić je još pre nekoliko dana najavio da će posle turnira u Hrvatskoj najavio pauzu a možda i oproštaj od nacionalnog tima.

- To je to. Nema šta, 12-13 godina istih stvari. Zasiti se čovek. To je to. Ne znam još ništa. Ne mogu da kažem. Nije ni tema, ni vreme, a ni mesto - poručio je Nenadić.

RepublikaFoto: ehf-euro.com
Žarko Šešum: Ilustracija: Foto

Kapiten "orlova" Žarko Šešum je najpre prokomentarisao poraz od Belorusije.

- Opet smo ušli u crnu rupu desetak minuta, gde se vidi zašto su top ekipe - top. Kazne te za čas. Negativno je što nam se neke stvari stalno ponavljaju - istakao je Šešum.

Jedina povoljnost koji smo izvukli sa Prvenstva Evrope je činjenica da ćemo u baražu za Prvenstvo sveta biti u grupi nosilaca.

- Ne znam ni ko su mogući protivnici... Nemam ni želja. Daj Bože da nam bude najlakši rival - iskreno je dodao Šešum.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading