Francuzima dnevnica 500, a "orlovima" samo 15 evra

Autor:

Sport

24.01.2018

06:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Velesila svetskog rukometa Francuska miljama je daleko ispred Srbije, što je i dokazala na terenu preksinoć na Evropskom prvenstvu u Zagrebu (39:30), ali uslovi u kojima rade se još više razlikuju!

RepublikaFoto: Ehf.com
KUPA SE U LOVI: Nikola Karabatić

Naime, srpski rukometaši po danu od Rukometnog saveza Srbije dobijaju po 15 evra, a Francuzi čak 500! Igrači aktuelnog svetskog šampiona koji imaju do 50 nastupa dobijaju 400 evra dnevno, dok oni koji su više puta obukli dres nacionalnog tima još 100 evra više. Kada se to pomnoži sa danima provedenim na pripremama i oko tri nedelje na samom prvenstvu dobije se cifra koja uopšte nije zanemarljiva, a da ne pominjemo premije koje će im leći na račun ukoliko osvoje neku od medalja, što se i te kako očekuje.

RepublikaFoto: Starsport
Rukometaši Srbije

Ako se uzme u obzir i to da reprezentacije ne napuštaju hotel i imaju sva tri obroka u luksuznom smeštaju blizu centra Zagreba, gde su smešteni i naši rukometaši, dođe se do velikog plusa u evrima koje će poneti sa sobom kući.

Gotovo svi reprezentativci Francuske igraju i za velike plate kada je rukomet u pitanju, pa suma ni u tom slučaju nije zanemarljiva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading