(VIDEO) CEO SVET PRIČA O OVOM SKANDALU: Selektor Hrvatske uleteo u teren i srečio Belorusa da postigne gol

Autor:

Sport

19.01.2018

08:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor hrvatske rukometne reprezentacije Lino Červar napravio je skandal na meču prvog kola druge faze takmičenja na Evropskom prvenstvu u Zagrebu protiv selekcije Belorusije.

RepublikaFoto: twitter.com/Eduagullo
Červar zaustavlja beloruskog igrača

Belorusija je u finišu utakmice imala šansu za izjednačenje pri vođstvu domaćeg tima od 24:23. Međutim, Červar je sprečio beloruskog igrača Artura Karvatskog da napravi akciju, pošto je selektor Hrvatske ušao na teren koji je uhvatio rukometaša Belorusije.

 

 

Ruski arbitri Nikolaj Volodkov i Evgenij Zotov nisu videli ovaj potez selektora Hrvatske, a potom su dosudili prekršaj u napadu Karvatskog. Hrvatska je u kontranapadu postigla gol i stigla do pobede od 25:23.

Ostaje pitanje zašto Belorusi nisu tražili pregledavanje video snimka i oštru kaznu za hrvatsku reprezentaciju.

 

 

- Ma, nema tu nikakve namere. Ja imam običaj da hodam pored aut linije. I tako dok sam išao levo-desno sudario sam se s beloruskim igračem. Sve je to u žaru borbe - rekao je selektor Hrvatske.
 
Slilna situacija viđena je na Evropskom prvenstvu u Beogradu kada je selektor rukometašica Srbije Saša Bošković, toko meča dva puta uhvatio norvešku igračicu Jerum Suland, jednom za dres, drugi put za ruku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading