Cvetković nakon poraza od Norveške: PARIRALI SMO DOK SMO IMALI SNAGE

Autor:

Sport

18.01.2018

20:30 >> 20:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor rukometne selekcije Jovica Cvetković izjavio je nakon poraza od Norveške 32:27 na startu drugog kruga EP u Hrvatskoj da njegov tim jednostavno nije imao energije da se ravnopravnije nosi sa protivnikom.

RepublikaFoto: Starsport
Cvetković na meču protiv Norveške

- Čestitao bih Norveškoj na pobedi. Zadovoljan sam sa onim što je moja ekipa pružila na terenu. Da ne zaboravimo igrali smo protiv svetskih vicešampiona posle tri teške utakmice i ne puno dana za odmor. Dok je bilo snage, parirali smo - rekao je Cvetković posle meča, a prenosi sajt RSS. 

Iako je Srbija ovim porazom ostala bez šansi za polufinale EP, Cvetković je poručio da će protiv Francuske i Belorusije njegov igrači ići na pobedu.

- Igrali smo dobro u fazi napada u nekim segmentima koji su falili ranije. U ovom momentu i okolnostima ovo je dobar rezultat za nas. Imamo četiri dana pauze za regeneraciju i pripremu naredna dva meča u kojima nećemo ući sa belom zastavom. Pokušaćemo da uradimo što više. 

Kapiten Žarko Šešum ističe da su Norvežani jedan od najboljih svetskih timova, odnosno da igrači imaju šta da nauče iz ovakvih mečeva.

- Odlučujući momenti desili su se početkom drugog poluvremena, kada su Norvežani postigli seriju lakih golova i napravili razliku. Dali smo maksimum, dobro smo igrali protiv jednog od najboljih timova na svetu i možemo da izvučemo neke pozitivne stvari iz ovog meča - kazao je Šešum. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading