NAJBOLJIMA URUČENE MEDALJE I PEHARI! Agebark i Jovović na svečanoj ceremoniji odlikovali pobednike timskog dela Evropskog badminton prvenstva!

Autor:

Sport

22.08.2022

18:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danas je svečanom ceremonijom dodele priznanja najboljima završen timski deo Evropskog badminton prvenstva za junirore.

NAJBOLJIMA URUČENE MEDALJE I PEHARI! Agebark i Jovović na svečanoj ceremoniji odlikovali pobednike timskog dela Evropskog badminton prvenstva!

Foto: Badminton savez Srbije

Na svečanoj ceremoniji pehare i medalje uručili su generalni sekretar Evropske badminton konfederacije Brajan Agebark i predsednik Upravnog odbora Badminton saveza Srbije Radomir Jovović.

Pobedu je odnela Danska koja je odbranila titulu prvaka nakon uzbudljive i neizvesne borbe sa Francuzima. A treće mesto dele Španija i Ukrajina. Nalazimo se na polovini prvenstva koje se održava u Beogradu, a ono što svi učesnici i posetioci ističu jeste sjajna organizacija takmičenja i fantastično gostoprimstvo Srbije i glavnog grada.

Republika

Foto: Badminton savez Srbije

 

Ovakvi sportski događaji, organizovani na izuzetno visokom nivou, na najbolji način promovišu našu zemlju i sport. Ovo međutim nije kraj, od danas počinje individualni deo Evropskog prvenstva za juniore, a reprezentativci Srbije spremni su za svoje nastupe u svih 5 konkurencija!

Atmosfera u nacionalnom timu Srbije odiše pozitivnom energijom, a s obzirom na dosadašnje sjajne rezultate naših sportista, očekujemo sjajne nastupe! Među favoritima kao drugi nosioci prvenstva nalaze se Anđela Vitman i Viktor Petrović u konkurenciji mešovitih parova.

Evropsko badminton prvenstvo juniora traje do 27. avgusta u Atletskoj dvorani u Beogradu, a ulaz je besplatan za sve posetioce.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading