SEDIM I PLAČEM: Ponosni otac ne može da sakrije emocije! (FOTO GALERIJA, VIDEO)

Autor:

Sport

22.08.2022

08:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpska kraljica sportova iznedrila je još jednu šampionku.

SEDIM I PLAČEM: Ponosni otac ne može da sakrije emocije! (FOTO GALERIJA, VIDEO)

Foto: Starsport

Nedelja 21. avgust 2022. godine zauvek će ostati zlatnim slovima upisana u analima srpske atletike.

Mlada, sedamnaestogodišnja Angelina Topić popela se na pobedničko postolje Evropskog atletskog šampionata osvojivši bronzanu medalju u disciplini skoka u vis, a ujedno je postala i najmlađa srpska osvajačica medalje na ovom prestižnom takmičenju.

 

Njen otac Dragutin Topić, takođe istaknuti srpski i jugoslovenski skakač u vis, nakon kćerkinog uspeha, na društvenim mrežama podelio je svoja osećanja:

- Kažu da je jutro pametnije od večeri... I dalje ne shvatam da je ovo dete, Biljino i moje prvenče uradilo ono što je nemoguće. Najmlađa osvajačica medalje ikada na evropskim prvenstvima. Sedim i plačem. U glavi mi je samo moj pokojni trener Mika od koga sam upijao svaku reč i tvrdim Vam da je on i dalje tu pored mene, sedi i šapuće mi, bodri i ispravlja me, daje mi savete i ne dozvoljava mi da pogrešim. Hvala ti kume na svemu, ova medalja je za tebe, da li će ih biti još ne znam, ali ova je tvoja.

 

 

Da podsetimo, Angelina Topić je do bronze stigla preskočivši visinu od 1,93 metra.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading