SRBIN SPREMAN ZA NOVI MEGDAN, 12. U PROFI RINGU: Ražnatović protiv Forsmana u Jagodini! (FOTO)

Autor:

Sport

19.08.2022

16:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Finac Veljkov rival (subota, oko 19 sati). Venecuelanac Perdomo nije doputovao zbog problema sa vizom, ali će sa njim srpski kruzeraš boksovati 16. septembra u Oberhauzenu (Nemačka).

SRBIN SPREMAN ZA NOVI MEGDAN, 12. U PROFI RINGU: Ražnatović protiv Forsmana u Jagodini! (FOTO)

Foto: PR tim Veljka Ražnatovića

Veljko Ražnatović

Sve je spremno za spektakl u Jagodini (subota od 18 sati)! Srpskog kruzeraša Veljka Ražnatovića nije uspela da poremeti ni promena rivala u poslednjem trenutku. Naime, najavljeni trofejni Venecuelanac Gusmir Perdomo, izazivač za WBA pojas svetskog šampiona (tri puta Fedelatin šampion sveta i u čak sedam navrata vladar Venecuele), nije uspeo da završi papirologiju oko vize koja mu je bila potrebna za ulazak u našu zemlju, pa je kao zamena u poslednjem trenutku uskočio Finac Jane Forsman. Sa Venecuelancem će Veljko rukavice ukrstiti 16. septembra u Oberhauzenu (Nemačka) u organizaciji spektakla Petkos Boks Promoušn, dok je sva njegova pažnja sada uprta u Finca koji ima skor 22 pobede, od čega 14 nokautom, uz 14 poraza.

Republika

Foto: Printscreen/Wikipedia

Jane Forsman

Uvek sam govorio da mi je najbitnije kako se ja osećam. Sada sam spreman 100 odsto i ne dozvoljavam da na mene utiču ovakve stvari, koje su u opisu posla menadžera. Moje je da nokautiram i Forsmana u Jagodini i Perdoma u Oberhauzenu. Uz Božiju pomoć idem do vrha - jasno je posle merenja u Jagodini poručio Ražnatović.

RAŽNATOVIĆEV UČINAK

Mečeva      11

Pobeda      11

Pobeda nokautom       8

Boksuje i Konovalov

Spektakl u izletištu Potok u Jagodini na otvorenom počeće u 18 sati (u slulaju nevremena biće premešten u Halu sportova). Nakon četiri borbe u kik boksu, uslediće Ražnatovićev meč, pa treći ulazak u profi ring domaćeg borca Aleksandra Konovalova. Jagodinac protiv Čeha Vojteha Majera, koji najavljuje rat, juri treći nokaut u isto toliko mečeva.

Republika

Foto: PR tim Veljka Ražnatovića

Majer i Konavolov

Ako želi rat - dobiće rat! Pozivam moje Jagodince i sve Srbe da dođu i uživaju u pravim vrednostima, u sportu, i da podrže mog brata Veljka i mene - izjavio je Konovalov.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading