NEMCI O ŠOUU SELEKTORA SLOVENIJE: Vujović je "Balkanski vulkan"!

Autor:

Sport

16.01.2018

12:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najčitaniji nemački list "Bild" fasciniran je selektorom Slovenije Veselinom Vujovićem, koga nazivaju "Balkanskim vulkanom".

Vujović je ogorčen na sudije

Kontroverznom odlukom litvanskih sudija, reprezentacija Slovenije je u poslednjim sekundama ostala bez pobede nad Nemačkom (25:25) u Zagrebu, na meču drugog kola EP u Zagrebu.

Slovenci su pogotkom Janca dve sekunde pre kraja bili pred pobedom. Međutim, onda su arbitri iz Litvanije, naknadnim pregledom snimka (što je trajalo desetak minuta), dodelili crveni karton Blagontišeku, jer je u krugu centra ometao protivničkog igrača, što je automatski bio sedmerac za Nemce, kojima je Rajhman doneo remi.

 

 

Odluka sudija razbesnela je selektora selekcije Slovenije Veselina Vujovića, koji je pre izvođenja sedmerca čak stao na gol.

Vujović je i tokom meča imao mnogo zamerki na suđenje, jer je njegov tim imao mnogo više isključenja od Nemačke, a potom je izjavio da razmišlja da završi karijeru jer ne želi da ugrožava zdravlje.

 

 


- Hteo sam da napravim sprdnju, neki šou. Oni su već napravili cirkus od rukometa, pa zašto se ja ne bih priključio? Napravili su sport smešnim jer ga vode debili. Međutim, moji igrači i ljudi na klupi su disciplinovani, a ja sam takav kakav jesam, pa su me zamolili da ispoštujem sudijsku odluku - rekao je Vujović.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading