Nenadić: POVLAČIM SE IZ REPREZENTACIJE POSLE EP!

Sport

15.01.2018

12:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski rukometni reprezentativac Petar Nenadić izjavio je da ga neće biti u nacionalnoj selekciji nakon Evropskog šampionata u Hrvatskoj. Nenadić, koji ove godine puni 32 godine, izjavio je da će se u narednom periodu fokusirati samo na klupske obaveze.

RepublikaFoto: Starsport
Nenadić želi da se posveti obavezama u klubu

- Pauza ili oproštaj, nisam siguran još uvek, ali u svakom slučaju, potrebna mi je pauza posle dosta godina i samo dva propuštena takmičenja u nacionalnom dresu. Potreban mi je brejk u svakom smislu. Vreme će pokazati da li će biti samo pauza ili oproštaj. To je moja odluka. Nije ishitrena, nekim ljudima je već bila najavljena. To je realno. Moj cilj su bile Olimpijske Igre, ali sve više uviđam da je mom organizmu potrebno više vremena za odmor - izjavio je Nenadić.

Nenadić je rekao i da se predugačka sezona u klubu u kombinaciji sa reprezentativnim obavezama odražava i na njegove partije.

- Nisam ni sam zadovoljan igrama koje pružam u reprezentaciji. Dolazim posle iscrpljujućih meseci u klubu. Moja porodica i prijatelji zaslužuju više vremena od mene. Kao reprezentacija jedino smo bili konkurentni za vrh te 2012. godine. Mi smo još jedna propuštena generacija, pogotovo moja generacija 86 - rekao je Nenadić koji je za reprezentaciju na velikim takmičenjima debitovao u Austriji 2010 na Evropskom prvenstvu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading