FILMSKA PRIČA: Lopovi ukrali Leklerov SKUPOCENI sat, mesecima odolevali policiji, ali ih je jedan DETALJ na kraju ODAO!

Autor:

Sport

28.07.2022

07:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Imao je sreće.

FILMSKA PRIČA: Lopovi ukrali Leklerov SKUPOCENI sat, mesecima odolevali policiji, ali ih je jedan DETALJ na kraju ODAO!

Foto: Tanjug/AP

Šarl Lekler

Vozaču Ferarija Šarlu Lekleru su tzv. navijači pre nekoliko meseci ukrali skupoceni sat u italijanskom Vijaređu.

Ipak, sat koji košta skoro 2.000.000 evra pronađen je od strane napolitanske policije, prenosi italijanski Il Matino.

Oni veruju da se sat trenutno nalazi kod jednog španskog preduzetnika. Njemu su lopovi prodali ovaj sat po ceni koja je iznosila svega 200.000 evra, što je deset puta manje od stvarne vrednosti sata.

Il Matino piše da su trojica lopova htela da prodaju sat za milion evra. Ipak, to je bilo nemoguće pošto je bilo jasno da se radi o ukradenoj verziji. Švajcarski proizvođač je napravio samo nekoliko ovakvih modela, a Leklerov sat bio je poklon i na sebi je imao poseban potpis vozača Ferarija. Postoji još samo nekoliko takvih satova na kojima se nalaze potpisi vlasnika.

Lokalna policija ima jasnu ideju šta se tačno dogodilo. Lopovi su mesecima pokušavali da prodaju sat, a u međuvremenu su mu dodato smanjivali cenu. Iako su ga na kraju prodali samo za peti deo novca koji su planirali, 200.000 evra je ogromna suma za ovakvu krađu. Takođe, sumnja se da su se lopovi počastili raskošnim ručkom odmah nakon krađe.

Jedina je nepoznanica da li se španski biznismen, za kojeg se sumnja da poseduje ovaj sat, nalazi u kontaktu sa policijom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading