HRVATSKA U SUZAMA: Nezapamćena tragedija tokom trke na Grobniku!

Autor:

Sport

24.07.2022

07:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tuga u Hrvatskoj.

HRVATSKA U SUZAMA: Nezapamćena tragedija tokom trke na Grobniku!

Foto: youtube.com/printscreen/GP1

Velika tragedija dogodila se prvog takmičarskog dana na međunarodnoj auto trci "Nagrada Hrvatske 2022", koja se održava na Autodromu Grobnik.

Novi list prenosi da je tokom trke izdržljivosti u jednom trenutku jedan automobil punom brzinom izleteo sa staze i udario u zaštitnu ogradu, iza koje se nalazilo jedno od sudijskih mesta.

Vozilo je udarilo dvoje sudija, muškarca i ženu.

Prvi takmičarski dan četverodnevnog programa međunarodne auto trke "Nagrada Hrvatske 2022", na Autodromu Grobnik, tragično je završen.

Kako prenosi Novi list, tokom jednočasovne trke izdržljivosti u jednom je trenutku došlo do iznenadnog izletanja jednog automobila koji je punom brzinom udario u zaštitnu ogradu iza koje se nalazi jedno od sudijskih mesta. Vozilo je udarilo dvoje sudija, muškarca i ženu.

Muškarac je sa teškim povredama momentalno prebačen u Hitnu pomoć, dok je žena mnogo bolje prošla, te je zbog preventive poslata na detaljnije analize.

Nažalost, nešto kasnije stigla je vest da je sudija podlegao povredama i preminuo. Trka je momentalno prekinuta, a ostaje da se utvrdi uzrok zbog kojeg je došlo do tragedije nesagledivih posledica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading