Igore, počivaj u miru! Šampion pronađen iskasapljen!

Autor:

Sport

22.07.2022

12:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trojica Rusa poginula su nakon pada helikoptera kojim je upravljao bivši peterostruki juniorski prvak sveta u biatlonu Igor Malinovski.

Igore, počivaj u miru! Šampion pronađen iskasapljen!

Foto: pixabay.com

Malinovski je stradao 16. jula zajedno sa Zojom Kajgorodovom i Sergejem Kolesnjakom. Sledećeg dana kosti troje ljudi otkrivene su u blizini prevoja Semjačkov, 13 kilometara od vulkana Uzon. Ruski, ali i svetski mediji pišu kako su mrtva tela trojice stradalih iskasapili i pojeli medvedi.

Prema vestima Channel Five u Rusiji, ministarstvo za vanredne situacije dalo je prve informacije o tragediji.

Nesreća se dogodila tokom devetodnevnog obilaska tog područja u uslovima koji nisu bili pogodni za letenje. Helikopter je trebalo da sleti u susedno selo Milkovo u 7 sati po lokalnom vremenu. Međutim, komunikacija helikoptera je prestala, što je dovelo do potrage.

Daily Mail piše kako je odlazak Malinovskog oplakala ruska i svetska biatlonska zajednica. Jurij Kaminski, glavni trener ruske muške nacionalne biatlonske reprezentacije, rekao je za sportsku kuću Match TV:

- Svima nam je jako žao. Dugo je bio deo naše muške ekipe i puno je obećavao. Bio je divan čovjek i velik sportista. Koliko znam, dvoumio se da li da ostavi biatlon ili ne, da li da se koncentriše samo na letenje ili ne. Bio je tako mlad - izjavio je on.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading