SKANDAL EPSKIH RAZMERA: Kamerman UŠETAO usred trke na Svetskom prvenstvu! (VIDEO)

Autor:

Sport

20.07.2022

11:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neviđeno...

SKANDAL EPSKIH RAZMERA: Kamerman UŠETAO usred trke na Svetskom prvenstvu! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Finalnu trku u disciplini 3.000 metara stiplčez na Svetskom prvenstvu u atletici, obeležio je momenat iz prvog kruga kada je jedan kamerman nesvesno uleteo na stazu i umalo porušio takmičare koji su se borili za medalje.

Kako su preneli američki mediji, snimatelj na stadionu u Judžinu se zaneo dok je snimao takmičenje u troskoku i nije primetio gde se nalazi u momentima dok su oko njega trčali atletičari.

- Brinuli smo da će na ovaj ili onaj način završiti na podu, ali je na svu sreću shvatio da prolazimo oko njega i nije se pomerio dok svi nisu prošli - izjavio je američki reprezentativac Evan DŽeger.



Zlatnu medalju osvojio je Marokanac Sufijan el Bakali, koji je prekinuo dominaciju Kenije u disciplini 3.000 metara stiplčez. Lameka Girma iz Etiopije osvojio je srebro, dok je bronza pripala šampionu sveta iz 2017. i 2019. Konselasu Kiprutu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading