Za PONOS! Mikec nosi zastavu Srbije na otvaranju Mediteranskih igara!

Autor:

Sport

16.06.2022

21:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Strelac Damir Mikec nosiće zastavu Srbije na svečanom otvaranju Mediteranskih igara u alžirskom Oranu.

Za PONOS! Mikec nosi zastavu Srbije na otvaranju Mediteranskih igara!

Foto: Tanjug/AP

Mikec je izrazio zahvalnost što mu je ukazana čast da nosi zastavu naše zemlje na Mediteranskim igrama. On je osvojio srebrnu medalju prošle godine na Olimpijskim igrama u Tokiju.

- Počastvovan sam što ću imati prilike da nosim zastavu naše zemlje na ceremoniji otvaranja Mediteranskih igara u Alžiru. Smatram da je to jedno od najvećih priznanja koje svaki sportista može da doživi i ja ću se truditi da dostojno i dostojanstveno pronesem zastavu Srbije na stadionu u Oranu. Što se tiče samog takmičenja, u Oran odlazim sa najvišim očekivanjima obzirom na sportsku formu koju pokazujem iz takmičenja u takmičenje, a siguran sam da su i moje ostale kolege veoma raspoložene i motivisane da ostvare vrhunske rezultate i dobre plasmane za našu zemlju. Navijajte za nas i verujte u nas- rekao je Mikec, preneo je Olimpijski komitet Srbije.

Mediteranske igre biće održane od 25. juna do petog jula.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading