NAŠIH 15 MINUTA SPAŠAVAJU NEKOME ŽIVOT!' Ministar Udovičić svojim humanim gestom oduševio sve (VIDEO)

Autor:

Sport

14.05.2022

10:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić, rekao je za PINK da ne zna tačno koji mu je put da dobrovoljno daje krv, ali je istakao da je ovo jedan vid humanosti koji svako od nas treba da razume i da shvati da je naših 15 minuta jednom u tri meseca mnogo za naše društvo.

NAŠIH 15 MINUTA SPAŠAVAJU NEKOME ŽIVOT!' Ministar Udovičić svojim humanim gestom oduševio sve (VIDEO)

Foto: Ministarstvo omladine i sporta

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić

Kako kaže, smatra da je ovo gest ličnog opredeljenja i da svako u sebi treba da oseti da želi to da uradi.

- Kada shvatite da sa 15 minuta vašeg vremena možete da spasite nekome život i da donesete i izmamite osmeh i da na taj način budete istinski heroji, morate da pošaljete apel svima da pokušaju da shvate koliko je ovo sve ozbiljno i kolika je potreba za tim - rekao je Udovičić.

Komentarišući to što je 400 najboljih mladih sportista dobilo stipendije, Udovičić je rekao da je želja da se svake godine stipendiraju najbolji i najkvalitetniji sportisti.

- I sam sam bio stipendista ministarstva omladine i sporta. Sada su nikad veća ulaganja u sportiste. Od 66 hiljada dinara mesečno, kako je bilo kada sam došao na ovu poziciju, oni sada primaju 120 hiljada mesečno - rekao je Udovičić.

Udovičić je rekao da će Beograd u narednih mesec dana biti centar svetskog sporta. Pored maratona, imamo nekoliko završnica najvećih turnira.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading