KOPERNIKANSKI OBRT! Potres usred RATA u Ukrajini: Zoran Terzić je UDARNA VEST u Rusiji!

Autor:

Sport

08.05.2022

10:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sada više nema dileme.

KOPERNIKANSKI OBRT! Potres usred RATA u Ukrajini: Zoran Terzić je UDARNA VEST u Rusiji!

Foto: Starsport

Proslavljeni selektor srpskih odbojkašica Zoran Terzić (55) ipak će preuzeti žensku reprezentaciju Rusije, navedeno je iz tamošnjeg saveza. Aktuelni trener Fenerbahčea imao je dogovor sa Rusima za koji se činilo da je propao zbog invazije na Ukrajinu, ali je usledio obrt.

Aleksandar Jaremenko, generalni sekretar Odbojkaškog saveza Rusije, potvrdio je da će Terzić biti novi kormilar "zbornaje komande".

Što se tiče selektora ženskog tima sve je vrlo jasno. Uspeli smo da potpišemo ugovor sa Zoranom Terzićem. On je, uprkos teškim vremenima, pun entuzijazma. Već je tražio da mu se dostave planovi, da sastavi listu kandidatkinja... Savez i novi selektor svesni su da je potrebno vreme kako bi se tim podigao na noge. Biće to svakako interesantno iskustvo za sve nas - razjasnio je dilemu Jaremenko.

Republika

Foto: Starsport

Može li kao sa Srpkinjama? Terzić na novom zadatku u Rusiji

Ipak, ostaje nepoznato kada će Terzić dobiti priliku da debituje na novom poslu, budući da je Rusija izbačena iz međunarodnih takmičenja od strane CEV-a i FIVB-a zbog iniciranja konflikta u Ukrajini.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading