PRAVAC NA F4! Zvezda pobedila usred Zagreba, ISTORIJSKI USPEH! (FOTO)

Autor:

Sport

06.05.2022

14:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bokseri Crvene zvezde nastavili su dominaciju u regionu. U poslednjem meču grupne faze Regionalne lige oni su u Zagrebu bili bolji od Vitezova rezultatom 14:6.

PRAVAC NA F4! Zvezda pobedila usred Zagreba, ISTORIJSKI USPEH! (FOTO)

Foto: BSS

Treba reći da je ekipa iz Zagreba na početku ovog takmičenja u olimpijskom boksu, na papiru bila prvi favorit.

- Odlična atmosfera je bila među nama. Moj meč je bio veoma važan jer je donosio taj deseti poen, koji je garantovao prvo mesto Zvezde pred plej of. Rival Licul ima puno pobeda u svojoj karijeri, ali od starta sam krenuo napadački i sudije su mi dodelile pobedu 4-1. Presrećan sam zbog toga i nastavljam da se spremam za Skoplje, da Srbiji i klubu donesemo veliki pehar za najboljeg u regionu - istakao je mladi reprezentativac Sejdi Nazif.

Republika

Foto: BSS

BK Crvena zvezda

Crveno-beli su tako obezebedili prvo mesto u grupi i u junu nas čeka fajnal for Regionalne lige.

Za prvaka regiona u Skoplju, na gradskom trgu boriće se Crvena zvezda, Loznica, Vitezovi Zagreb i Železničar Sarajevo. Biće to zaista istinski spektakl.

Polufinalni parovi su Crvena zvezda - Željezničar i Loznica Vitezovi Zagreb, a F4 je na programu u junu ove godine u Skopju.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading