IDEMOOOO! Srpski vaterpolisti osvojili zlato!

Autor:

Sport

30.04.2022

20:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vaterpolisti Srbije osvojili su kvalifkacioni turnir Svetske lige. Oni su u finalu savladali Italiju rezultatom 12:9.

IDEMOOOO! Srpski vaterpolisti osvojili zlato!

Foto: Starsport

Vaterpolisti Srbije

Srbija je dobro započela finale, izabranici Dejana Savića stigli su do dva gola prednosti na sredini prve četvrtine, bilo je 3:1 za našu reprezentaciju. Italijani su golom Luke Marciali smanjili rezultat.

Odlična igra naših "delfina" u napadu rezultirala je konstantnim isključenjima Italijana. Naši momci bili su dobi u realizaciji brojčane prednosti i golovima Viktora Rašovića i Dušana Mandića došli do dva gola prednosti na poluvremenu (6:4). Nastavili su srpski vaterpolisti sa sjajnom igrom i u drugom poluvremenu. Golom Radomira Drašovića Srbija je stigla na +3 (9:6) u finišu treće deonice.

Treći gol najjefikasnijeg večeras, Đorđa Gogova doveo je Srbiju na prag osvajanja turnira, tada su delfini poveli sa četiri golova razlike (10:6). Do kraja meča "delfini" su rutinski održavali stečenu prednost i došli do novog zlata.

Najbolji večeras u našem timu bio je Đorđe Gogov sa tri gola, po gol manje postigli su Dušan Mandić i Viktor Rašović. U redovima poraženog tima najjefikasniji je bio Nikolo Prešuti sa dva pogotka. Finalni turnir Svetske lige igraće se od 23. do 29. jula u Strazburu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading