BRAVOOO! Dragana i Marko ponos Sombora i Subotice! (FOTO)

Autor:

Sport

27.04.2022

20:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Povodom velikih uspeha mladih srpskih boksera danas su u Somboru i Subotici pređeni prijemi za osvajače bronzanih medalja na omladinskom Evropskom prvenstvu u Sofiji. Dragana Jovanović iz BK Sombor i Marko Pižurica iz BK Spartak, vratili su se sa sa bronzanim medaljama. I Dragana i Marko imali su po dve pobede u Sofiji.

BRAVOOO! Dragana i Marko ponos Sombora i Subotice! (FOTO)

Foto: BSS

U Somboru, gradonačelnik Antonio Ratković i većnica za sport i omladinu Antonia Nađ Kosanović napravili su prijem za Draganu i njenog trenera Stojana Kneževića Stoleta:

 - Još jednom hvala gradu i Bokserskom  savezu Srbije na podršci. Mi ćemo se potruditi da u budućnosti beležimo još bolje rezultate. Iza nas je sjajan početak godine. Nedavno je Omer Ametović doneo bronzu sa Evropskog prvenstva za mlade seniore a prošle nedelje Dragana je istu medalju uzela u Sofiji. A između njih naš član Jovan Nikolić bio je sjajan na tradicionalnom turniru Beogradski pobednik i proglašen je za najboljeg - istakao je Knežević.

Republika

Foto: BSS

Boks Srbija

Na velikom uspehu Pižurica je danas lično čestitao gradonačelnik Subotice Stevan Bakić, koji je poručio da su sportisti najbolji ambasadori svojih gradova i naše zemlje, a da će Grad Subotica učiniti sve da stvori što bolje uslove za rad talentovanih sportista.

- Ovo je prva medalja u omladinskoj selekciji Bokserskog kluba Spartak, koji ima dugu i bogatu  tradiciju. Marko je krenuo putem naših bokserskih legendi Pavla Šovljanskog i Dragana Vujkovića – istakao je gradonačelnik Bakić.

- Ovo treba da bude motiv i drugim članovima bokserskog kluba, kojih ima oko 50, da se potrude i da streme ka nacionalnom dresu i osvajanju medalja za našu državu. Grad će sa Gradskim sportskim savezom i BK Spartak učiniti sve da naš mladi Marko što više razvije svoj ogromni talenat, napravi što bolju karijeru i da ga još mnogo puta dočekujemo i budemo ponosni na njegove uspehe.

Uz Marka su bili i njegov trener Tomislav Antelj, i predsednik kluba Mirko Antelj. Na oba prijema je prisustvovao i sportski direktor Bokserskog saveza Srbije, Mane Marčeta, koji se čelnim ljudima ova dva srpska grada zahvalio na podršci.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading