PRAVO NIOTKUDA! Planeta ZAPANJENA: Kličko povlači RADIKALAN POTEZ - ovo niko NIJE OČEKIVAO!

Autor:

Sport

25.04.2022

16:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ukrajinac ne mari za godine.

PRAVO NIOTKUDA! Planeta ZAPANJENA: Kličko povlači RADIKALAN POTEZ - ovo niko NIJE OČEKIVAO!

Foto: Tanjug/AP

Bivši svetski prvak u boksu Vladimir Kličko

Ukrajinac Vladimir Kličko (46) najavio je mogućnost povratka u ring u trenutku kada ruska pretnja po njegovu domovinu prestane.

Naučio sam da i pored rata ne bi trebalo da zaboraviš život. Sport je deo života i oduševljen sam što je Tajson Fjuri pobedio Dilijana Vajta u subotu", rekao je on za nemački "Bild". "Ko zna, neću da obećavam ništa veliko ovde, ali ko zna šta će biti, ako budem u dobroj formi i ako, pre svega, rat u Ukrajini bude uskoro završen i ako naše granice budu postojale bez pretnje od Rusije - objasnio je Kličko, a potom je dodao:

Ako budem u dobroj formi, ko zna, možda ću sanjati da oborim rekord Džordža Formena. To me motiviše da svakog dana ustajem i da se bavim sportom. Svako ima svoju motivaciju. Ne želim da slomim vilicu, već hoću da srušim rekord. To sam rekao pre rata. A tokom rata je glavna tema kako da bude mir, a kada mir dođe, pričaćemo o tome ponovo - dodao je Kličko.

Podsetimo, ukrajinski bokser je punih 11 godina nosio naslov svetskog šampiona, pre nego što ga je sa trona svrgnuo Tajson Fjuri, iznenađujućom pobedom u Nemačkoj 2015. godine.

Britanac je u subotu uveče nokautirao Dilijana Vajta na Vembliju, o čemu više možete da pročitate OVDE.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading