KAKO ĆE OVO UTICATI NA ORGANIZACIJU VELIKE SPORTSKE MANIFESTACIJE U BEOGRAD? Početkom maja sledi poseta koja može sve promeniti iz korena!

Autor:

Sport

12.04.2022

19:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još mesec dana je ostalo do starta 35. Beogradskog maratona.

KAKO ĆE OVO UTICATI NA ORGANIZACIJU VELIKE SPORTSKE MANIFESTACIJE U BEOGRAD? Početkom maja sledi poseta koja može sve promeniti iz korena!

Foto: TANJUG/MILOŠ MILIVOJEVIĆ

Velika atletska manifestacija održaće se na ulicama srpske prestonice 15. maja, a u periodu od 12. do 14. dana petog meseca, Beograd će ugostiti Bord direktora Svetskog udruženja maratona i uličnih trka (AIMS).

Tim povodom, predsednik AIMS-s Pako Borao uputio je pismo organizatorima Beogradskog maratona pismo:

– Beogradski maraton je izuzetno dobro rešavao teške situacije sa kojima se susretao u prošlosti, bio je uspešan i dobro organizovan u COVID periodu i očekuje se da će Beogradski maraton biti još jedan značajan događaj, kao i da su članovi Borda biti srećni što su njegov ovogodišnji deo – stoji u pismu Boraa, a koje prenosi specijalizovani atletski portal “atlex.rs”.

Republika

Foto: TANJUG/ TARA RADOVANOVIC

Beogradski maraton

 

Direktor Beogradskog maratona Dejan Nikolić istakao je da je izuzetna čast što će se sastanak Borda direktora AIMS održati u glavnom gradu Srbije, posebno što AIMS ove godine obeležava 40 godina postojanja:

– Poznato nam je da će na ovom sastanku, na dnevnom redu, biti izuzetno važne teme, a među njima i one koje se tiču pripreme budućih preporuka, kako i na koji način će veliki i masovni trkački događaji, poput najvećih maratona u svetu, biti održavani kada je u pitanju tehnička i medicinska bezbednost, posebno imajući u vidu takozvanu post COVID eru – rekao je Nikolić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading