Na sajmu FIBO u Kelnu predstavljeni inovativni proizvodi Knuck

Autor:

Sport

11.04.2022

09:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Završen je FIBO 2022 najveći sajam fitnesa, wellnessa i zdravlja koji je održan u Kelnu.

Na sajmu FIBO u Kelnu predstavljeni inovativni proizvodi Knuck

Foto: Promo

Ovogodišnji slogan bio je ,,Za jako i zdravo društvo”.

Po prvi put na sajmu predstavila se kopmanija KNUCK Fitness iz Srbije koja je izložila više inovativnih proizvoda među kojima je revolucionarni skleker na zglobovima koji je kao takav jedini na svetu. Proizvod je namenjen za žene i muškarce i može da se koristi za trening kako u zatvorenom prostoru tako i u prirodi zbog udobnosti materijala od koga je napravljen. Ergonomski dizajn, unapređena mišićna stabilnost u rukama i ramenima, udoban rukohvat koji smanjuje pritisak na prste i dlanove i ravnomerno raspoređuje pritisak na pesnicu, prednosti su sklekera u odnosu na druge. Među inovativnim proizvodima i kreativnim ideja za fitness predstavljen je džak za boks, tegovi, podloga za trbušnjake, rampa za čučnjeve i gume za vežbanje. Izuzetno interesovanje kod posetilaca bili su sklekeri koje su sa posebnim zadovoljstvom probali, uz komenatere da nikada udobnije i bez bola nisu vežbali.

Republika

Foto: Promo

Knuck sprave na štandu

- Bilo je posebno zadovoljstvo predstaviti inovativne proizvode na jednom od najvećih sajmova na svetu. Svi proizvodi su patentirani u Americi, ali se proizvode u Srbiji, što je izuzetno važno. Mi smo jedini sa svojim fitness proizvodima iz Srbije, a idemo pre ostalih u svetu sa inovacijama i ponosni smo što imamo drugačije i jedinstvene proizvode. Posetioci su dobro reagovali i verujemo da ćemo se uskoro naši proizvodi naći na mnogim tržištima širom planete - rekao je GM Nemanja Lovre.

Republika

Foto: Promo

Sklekeri u više boja

Vizija FIBO sajma je jaka fitnes industrija i zdravo društvo. Aktivan i sveobuhvatan način života važniji je nego ikad do sada, što je bila centralna tačka ovogodišnje manifestacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading