DEVOJKA ŠUTIRALA ONESVEŠĆENOG HRVATA: Isplivao HOROR SNIMAK, Denis Tot NASMRT PRETUČEN u Skoplju!

Autor:

Sport

10.04.2022

06:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sada je sve jasno.

DEVOJKA ŠUTIRALA ONESVEŠĆENOG HRVATA: Isplivao HOROR SNIMAK, Denis Tot NASMRT PRETUČEN u Skoplju!

Foto: printscreen/Facebook/Denis Tot

Hrvatski rukometaš Denis Tot pretučen je nasmrt ispred jednog noćnog kluba u Skoplju, zbog čega je i izgubio život, saopštili su iz makedonske policije.

Detalji istrage su pokazali da se ubistvo dogodilo u ranim jutarnjim časovima.

- Udarili su ga više puta šakama i nogama. Pokojnik je pao od udaraca i potiljkom udario u asfalt te izgubio svest. Trojica osumnjičenih su nastavili da ga udaraju po glavi, a potom su, ne pomažući mu, napustili mesto događaja - saopštili su organi reda nakon pokretanja istrage.

Osoba zaposleća u noćnom klubu pozvala je Hitnu pomoć, a kada su lekari stigli - već je doživeo srčani udar, imao odsečen jezik, visoku temperaturu...

Mediji iz Severne Makedonije su došli i do snimka na kome se vide dve osobe, najverovatnije muškarac i devojka, koji su takođe bili u noćnom klubu. Ušli su u taksi, nakon čega je došao i rukometaš do njih i počela je polemika, da bi oni potom napustili vozilo i tukli ga. Tom prilikom, devojka ga je šutirala i nogom u glavu, a vinoci su potom pobegli sa mesta događaja...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (2)

Loading
Srbijanac

11.04.2022 02:46

Sada sudija ce da nagje da asfalt je kriv. Ovako nesto se desilo i prije u jedna zapadno evropska zemja. Bilo je tuce ispred nocni club dvadeset sedmogodisni mladic dobio pesnicu u vrat pao je na trotoar i sudija pronasao da asfalt je kriv. Da nije bio asfalt mladic ostao bi ziv. A onaj silegija dobio blaza kazna kao saucesnik u tuci.

Pr

13.04.2022 10:41

@Srbijanac - Ej, Šiptaru što voliš da si Srbijanac