DELIJE SLAVE: Veliki uspeh Zvezdinih sportista, riznica medalja je sve brojnija! (FOTO)

Autor:

Sport

08.04.2022

14:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pojedinačno prvenstvo Srbije za juniore i juniorke 2022. održano 12.-13. 2022. godine u Vršcu.

DELIJE SLAVE: Veliki uspeh Zvezdinih sportista, riznica medalja je sve brojnija! (FOTO)

Foto: Starsport

Delije

U pojedinačnoj konkurenciji, drugo mesto je osvojila članica STK Crvena zvezda, Dušica Todorović koja je u četvrtfinalu bila bolja od Sare Radak, pobedivsi je rezultatom 3:0. U nastavku takmičenja Dušica je savladala Sofiju Nikolić nakon pet odigranih setova 3:2, ali je u finalu bila zaustavljena od strane Radmile Tominjak rezultatom 3:0 čime je takmičenje završila sa srebrnom medaljom na grudima.

Prijatno iznenađenje na turniru priredila je druga mlada članica crveno-belih Minja Vladimirov koja je nakon velike borbe savladala Reku Bezeg rezultatom 3.2, ali je već u narednoj rundi takmičenja poražena od Sofije Nikolić, takođe nakon pet odigranih setova.

U konkurenciji dublova, Dusica Todorovic i Minja Vladimirov bile su zaustavljene u polufinalu, gde su izgubile od para Gvozdenovic - Radak i osvojile su trece mesto.

 



BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading