Novi projekti BVA predstavljeni na sastanku u Istanbulu!

Autor:

Sport

23.03.2022

22:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako prenosi portal Odbojkaškog saveza Srbije, u Istanbulu je održan sastanak predstavnika Balkanaske odbojkaške asocijacije, BVA, na kojem se razgovaralo o novim projektima.

Novi projekti BVA predstavljeni na sastanku u Istanbulu!

Foto: OSSRB

Mehmet Akif Ustundag, predsednik Odbojkaške federacije Turske i predsednik BVA, bio je domaćin sastanka kojem su prisustvovali Aleksandar Boričić, predsednik CEV, Renato Arena, prvi potpredsednik CEV, Zoran Gajić, predsednik OSS, i Ivan Knežević, generalni sekretar OSS, Nilufer Bašak Šimonski, generalni sekretar BVA, Zoran Avramović, predsednik Komisije za marketing BVA i savetnik CEV za marketing, Ljubomir Ganev, predsednik Odbojkaške federacije Bugarske i potpredsednik BVA, Valentin Pomakov, direktor za međunarodne odnose OFB, Milutin Popović, predsednik OSBIH i Alija Fatić, potpredsednik OSBIH, Erlind Peljumbi, predsednik OF Albanije i Albens Vorkopola, generalni sekretar OFA, Petar Jovanovski, predsednik OS Severne Makedonije i Zoran Karanović, generalni sekretar OSSM, Cvetko Pajković, predsednik OS Crne Gore, Artur Romaskan, predsednik OF Moldavije, Adin Marin Kožokaru, predsednik OF Rumunije i Frane Žanić, stručni sekretar OS Hrvatske.

Republika

Foto: OSSRB

Balkanska odbojkaška asocijacija

 

Mehmet Akif Ustundag predstavio je gostima organizacione aktivnosti Odbojkaške federacije Turske, dok je Nilufer Bašak Šimonski upoznala predstavnike CEV i BVA o projektu Erazmus.

Republika

Foto: OSSRB

Balkanska odbojkaška asocijacija

 

Na sastanku je razgovarano o budućim aktivnostima BVA sa posebnim osvrtom na takmičenja u pionirskoj, kadetskoj i juniorskoj konkurenciji.

Republika

Foto: OSSRB

Zoran Gajić

 

Svi učesnici sastanka u Istanbulu prisustvovali su utakmici prvenstva Turske u konkurenciji odbojkašica između Ezačibašija i Fenerbahčea. Na terenu su rivali bili Maja Ognjenović i Tijana Bošković sa jedne, odnosno Mina Popović i Zoran Terzić sa druge strane.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading