PREŽIVEO TANTALOVE MUKE: Oglasio se Džakić posle BOLNE operacije oka: Sve je lakše uz Božju pomoć!

Autor:

Sport

16.03.2022

13:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dušan Džakić se oglasio iz Kliničkog centra Srbije.

PREŽIVEO TANTALOVE MUKE: Oglasio se Džakić posle BOLNE operacije oka: Sve je lakše uz Božju pomoć!

Foto: Instagram.com/dusandzakic

Dušan Džakić

Bivši srpski MMA borac Dušan Džakić odradio je još jedan operativni zahvat na oku, a tim povodom oglasio se putem Instagrama. Džakić, koji je operisan u Kliničkom centru Srbije, je istakao da je sve obavljeno samo u lokalnoj anesteziji, što je bilo izuzetno bolno za njega, a sve je izdržao uz pomoć Boga i brojnih fanova koji su mu uputili poruke podrške.

Za sve u životu trebamo zahvaliti Bogu ☦️ Sve nam daje na dobro, pa i neki gorak lek ☺️ Ko zna koja operacija oka već ,međutim ova izuzetno bolna, pod lokalnom anestezijom gde sam osetio dobar deo sečenja, bušenja, operacije i šivenja, jedno od najgorih iskustava u životu, najbolnije sigurno 😀, ali kad je Hristos uz nas , neka boli slobodno. Zahvalan sam što sam samo u jednom životu i to u mladosti ostvario mnogo toga: imao karijeru slavnu i bio najpopularniji srpski borac, što vodim sportski centar i fitnes klub, što sam uzor i mladima i starima, što imam najlepši vrt u gradu, što sam napisao jednu od najpopularnijih knjiga prošle godine ,što pomažem ljudima da treningom postignu najbolje rezultate, pa zar da ne budem zahvalan i za malo bola koji je za moje dobro? Što kaže u Knjizi o Jovu , Jovova žena kad je njemu bilo najteže, da digne ruke a on joj odgovara: A on joj reče: Govoriš kao luda žena; dobro smo primali od Boga, a zla zar nećemo primati? E pa tako trebamo i mi da gledamo na sve što nam se dešava , sa zahvalnošću, jer ili nam je na korist ili nam je na pedagošku meru da se smirimo ❤️ Vidimo se za par dana, hvala svima koji su pitali kako sam, hvala i onima koji nisu, jer ako blagosiljamo samo one koji nas hvale, po čemu smo drugačiji od licemera, jer i oni to rade. Hristos posredi nas, živi bili, voli vas Dule - naveo je Džakić na svom zvaničnom Instagram nalogu, uz fotografiju iz bolnice.

 

 

Podsetimo da je Džakić tokom karijere imao skor od 22 pobede i 12 poraza, a morao je da se penzioniše upravo zbog teške povrede oka koju je zaradio 2018. godine u Podgorici, kada je porazio Danijela Aranđelovića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading