Sportski savez Srbije nastavlja redovne aktivnosti obilaska teritorijalnih sportskih saveza!

Autor:

Sport

10.03.2022

11:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Ovoga puta čelni ljudi Sportskog saveza Srbije posetili su Novi Bečej.

Sportski savez Srbije nastavlja redovne aktivnosti obilaska teritorijalnih sportskih saveza!

Foto: Sportski savez Srbije

Predsednik SSS, Davor Štefanek i generalni sekretar SSS, Goran Marinković razgovarali su sa predsednikom opštine Novi Bečej, Sašom Maksimovićem i predsednikom Sportskog saveza opštine Novi Bečej Daliborom Vučetićem o trenutnoj situaciji u sportu na lokalu, kao i o projektima koji se planiraju kako bi se sport podigao na viši nivo.

Foto: Sportski savez Srbije

Davor Štefanek, Sportski savez Srbije

 

Nakon sastanka posećena je i sportska hala koja je dobila nove stolice, parket, krov i novi semafor. Sportski savez Srbije podelio je i lopte i sportske rekvizite za svih pet osnovnih škola sa teritorije opštine, a domaćin je bila OŠ "Miloje Čiplić".

- Nastavljamo da promovišemo sport i zdrav način života. Ovim malim znakom pažnje u vidu sportskih rekvizita, nadamo se da ćemo poboljšati časove fizičkog u osnovnim školama u ovoj opštini. Želja nam je da se intenzivira komunikacija sa teritorijalnim sportskim savezom koji će se priključiti našim akcijama. Na sastanku je bilo razgovora o pokretanju za početak projekta besplatne rekreacije za žene "Budi zdrava - vežbaj sa nama" - istakao je predsednik SSS, Davor Štefanek.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading