Sportski savez Srbije nastavlja redovne aktivnosti obilaska teritorijalnih sportskih saveza!

Autor:

Sport

10.03.2022

11:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovoga puta čelni ljudi Sportskog saveza Srbije posetili su Novi Bečej.

Sportski savez Srbije nastavlja redovne aktivnosti obilaska teritorijalnih sportskih saveza!

Foto: Sportski savez Srbije

Predsednik SSS, Davor Štefanek i generalni sekretar SSS, Goran Marinković razgovarali su sa predsednikom opštine Novi Bečej, Sašom Maksimovićem i predsednikom Sportskog saveza opštine Novi Bečej Daliborom Vučetićem o trenutnoj situaciji u sportu na lokalu, kao i o projektima koji se planiraju kako bi se sport podigao na viši nivo.

Republika

Foto: Sportski savez Srbije

Davor Štefanek, Sportski savez Srbije

 

Nakon sastanka posećena je i sportska hala koja je dobila nove stolice, parket, krov i novi semafor. Sportski savez Srbije podelio je i lopte i sportske rekvizite za svih pet osnovnih škola sa teritorije opštine, a domaćin je bila OŠ "Miloje Čiplić".

- Nastavljamo da promovišemo sport i zdrav način života. Ovim malim znakom pažnje u vidu sportskih rekvizita, nadamo se da ćemo poboljšati časove fizičkog u osnovnim školama u ovoj opštini. Želja nam je da se intenzivira komunikacija sa teritorijalnim sportskim savezom koji će se priključiti našim akcijama. Na sastanku je bilo razgovora o pokretanju za početak projekta besplatne rekreacije za žene "Budi zdrava - vežbaj sa nama" - istakao je predsednik SSS, Davor Štefanek.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading