ZBOG ŠAMARA PUTINU! Rusija DONELA brutalnu ODLUKU!

Autor:

Sport

07.03.2022

16:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dosta im je svega!

ZBOG ŠAMARA PUTINU! Rusija DONELA brutalnu ODLUKU!

Foto: Tanjug/AP/ilustracija

Ruskim paraolimpijcima je najpre dozvoljeno, a onda im zabranjeno da se takmiče na Zimskim olimpijskim igrama zbgo agresije te zemlje na Ukrajinu.

Međunarodni olimpijski komitet doneo je odluku da im zabrani učešće, a oni su dobili kratak vremenski period da napuste olimpijsko selo.

Dok su se pakovali odlučili su da otpevaju na sportskim takmičenjima godinama zabranjenu rusku himnu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gromova Team (@gromovateam)

 

- Doleteli smo ovde na tri dana, držali smo dan jer smo mislili da ćemo svakog trenutka biti poslati kući. Ali mi smo doleteli, dobili smo akreditacije, gledali smo staze, odradili uvodni trening i onda smo saznali da je sport do ušiju zaglavljen u politici i da se ne možete spasiti. Zahvali smo onima koji nas podržavaju, svima koji su upravo zabrana njihovog vođstva, ipak to videli kao priliku da ostanu ljudi. Svima vama, našoj porodici. Zagrlili smo se i pevali himnu čitavom selu, himnu koju nismo čuli šest dugih godine. Ne, dobro, šta će nam uraditi? Suspendovaće nas? Svi smo zagrljeni, slava zemlji, ponosni smo na tebe- stajalo je u objavi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

Komentari (2)

Loading
Z.

07.03.2022 17:18

Volela bih, da su im se Srbi pridružili. P.S. Nadam se da će Predsednik Putin, umeti da svima, održi lekciju. Pravu !!!!!

Odgovori 47 4
Mića

07.03.2022 17:44

Svaka im časr! To je duh i to je patriotizam... a ne ko one sline Medvedev i Kačanov koji su se za 30 Judinih srebrnjaka momentalno odrekli otadžbine.

Odgovori 46 4