ROĐENDANSKO SLAVLJE NA MARAKANI! Uručene nagrade najboljima!

Autor:

Sport

04.03.2022

12:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

SD Crvena zvezda ovog petka slavi 77 godina postojanja!

ROĐENDANSKO SLAVLJE NA MARAKANI! Uručene nagrade najboljima!

Foto: Starsport

Na stadionu "Rajko Mitić" tim povodom upriličena je svečanost, a najboljima su podeljene nagrade.

Crvena zvezda osnovana je 4. marta 1945. godine na inicijativu grupe studenata koju su predvodili Slobodan Ćosić, Zoran Žujović, Svetozar Gligorić, Nebojša Popovića i drugi. Od tog dana do danas crveno-beli osvojili su više od 750 trofeja.

Prisutnima se obratio predsednik UO SD Nebojša Čović.

- Čestitam  vam 77. rođendan. Po meni je ovo istorijska godina zbog rezultata u istorijski teškom vremenu. Očekujem da u sledećoj godini imamo isto tako dobre rezultate. Ove godine smo osvojili 41 trofej. Moram da naglasim da ćemo se susresti sa velikm iskušenjima, ne samo sportske prirode, sa mnogo spinova i priča da smo miljenici, da imamo para da se rasipamo, a  istina je da je veliki broj klubova u SD na ivici egzistencije. I pored toga časno branimo ovaj grb - jasan je bio prvi čovek košarkaške sekcije.

Dejan Radonjić je izabran za najboljeg trenera u 2021. godinu, a pehar je dobio iz ruku Dejana Stankovića. Košarkaški klub je dobio specijalno priznanje, Svetozar Mijailović nagradu za životno delo, najbolji sportista je Mirko Ivanić, najbolja sportistkinja košarkašica Maša Janković, dok je za najbolji klub izabrana fudbalska sekcija.

Obeležavanje rođendana je uvek lep događaj jer tada okupljamo drage ljude i podsećamo se pepih trenutaka. Zvezda je najveći klub na ovim prostorima i najveće i najbolje sportsko društvo u Evropi. Koristim ovu priliku da bam svima čestitam 77. rođendan i uspehe. I naš fudbalski klub ima mnogo razloga za ponos, jer smo ostvarili istorijske rezultate. I ranije smo pomagali svim ostalih sekcijama, trudićemos e da još više pomažemo i budemo motor i kičma SD - poručio je generalni direktor FK Crvena zvezda Zvezdan Terzić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading