5. MART je DAN D: Zakuvalo se, ZARATIĆE i dva brata!

Autor:

Sport

04.03.2022

09:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vreme je da se reše neke stvari!

5. MART je DAN D: Zakuvalo se, ZARATIĆE i dva brata!

Foto: Tanjug/AP

Noć pred nama donosi nam dugo iščekivanu borbu dvojice nekadašnjih prijatelja koji su zaratili na krv i nož. Horhe Masvidal i Kolbi Kovington odmeriće snage u okviru UFC 272 priredbe. 

Njih dvojica bili su članovi isto tima (ATT), živeli su zajedno, trenirali zajedno, i nikome nije baš najjasnije gde je sve krenulo nizbrdo.

Ono što se zna je da je prvu javnu prozivku uputio Kovington nakon pobede Masvidala u kojoj je nokautirao protivnika za samo pet sekundi i postavio rekod UFC-a.

- Horhe brine samo o sebi, sebičan je i niko ga drugi ne zanima, neće te ni pogledati ako ne uradiš nešto za njega. Ne želim da budem deo te priče, prevazišao sam ga, zarađujem više od njega, zavodim bolje devojke od njega i on je samo ljubomorna ku****a - poručio je Kovington tada.

Masivdal je delovao iznenađeno ovom izjavom Kovingtona.

- To je što je. Sve ove reči imaju posledicu, znate. Mi smo spavali u istoj sobi, jeli smo zajedno, disali zajedno, trenirali zajedno, a ja sam bio taj koji ga je izdržavao. Boli me sve ovo - rekao je Masvidal.

Nakon toga Kovington je napustio American Top Team gde je svom treneru ostao dužan 12.500 dolara. Nakon toga bilo je mnogo komentara sa obe strane. Kolbi je izjavio da to prijateljstvo nikada nije ni bilo pravo, dok je Masvidal začuđeno prokomentarisao da mu nije jasno kako je neko spreman da proda prijateljstvo za "šaku dolara".

Kovington je prželjkivao borbu i na kraju ju je dobio.

- Bili smo najbolji prijatelji skoro celu deceniju, bili smo nerazdvojni i čak smo živeli zajedno nekoliko godina. Ovakve stvari ne treba da pričamo preko medija, a ako ga sretnem na ulici baciću ga na glavu i moraće da ide u bolnicu. I znate šta, neće imati novca da plati račun pa će UFC morati da to uradi umesto njega, a on će morati da im se oduži u oktagonu. To ću da uradim tamo kako ne bismo morali da se bijemo na ulici. Ova borba je lična, nije to nikakva farsa kao što ljudi misle. Ako se neko zavarava da smo i dalje prijatelji i da sve ovo radim zbog spektakla on puši mnogo dobru travu - rekao je Kolbi Kovington.

Bilo kako bilo, nekadašnja braća noćas će se sastati u oktagonu i tamo imati priliku da kažu sve što imaju jedan od drugom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading