PODRŽITE HOKEJAŠE ZVEZDE: Crveno-beli u utorak (20:00) u Pioniru biju bitku za polufinale regionalne lige!

Autor:

Sport

28.02.2022

15:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Crvene zvezde osvojili su Kup Radivoja Koraća pobedom protiv Partizana, a pelcer su preneli fudbaleri i u nedelju savladali večitog rivala na Marakani. Sutra će na teren, preciznije na led dvorane Pionir izaći i hokejaši Crvene zvezde koji neće za protivnika imati večitog rivala, već hrvatski Sisak.

PODRŽITE HOKEJAŠE ZVEZDE: Crveno-beli u utorak (20:00) u Pioniru biju bitku za polufinale regionalne lige!

Foto: Instagram/skhl.crvenazvezda

Naime, crveno-beli hokejaši će u utorak od 20 časova dočekati komšijskog rivala u drugoj utakmici četvrtfinala regionalne lige, a ulaz je besplatan. Beograđani bi mogli da dođu na korak do plasmana u polufinale regionalne lige jer se serija igra na tri pobede, pošto su u prvom meču u Hrvatskoj pobedili 6:1 (2:0, 2:1, 2:0).

O očekivanjima pred utakmicu svoje Crvene zvezde i Siska, za portal Republika rs. govorio je Pavle Podunavac.

Idemo na pobedu, nemamo luksuz za nekom vrstom opuštanja. Sisak je jedva kvalitetna ekipa koja kažnjava sve greške. Ekipa će sigurno dati 100 odsto u svakoj sekundi meča. Pozivamo sve navijače da dođu i da nas podrže – rekao je as crveno-belih.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading