PRITISAK JE BIO PREVELIKI: Rusija suze roni - Valijeva odlazi bez medalje sa Olimpijskih igara!

Autor:

Sport

17.02.2022

14:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zlato odlazi u Rusiju, ali ne u rukama Kamile Valijeve!

PRITISAK JE BIO PREVELIKI: Rusija suze roni - Valijeva odlazi bez medalje sa Olimpijskih igara!

Foto: AP Photo/Bernat Armangue

Valijeva, mlada ruska zvezda umetničkog klizanja, podbacila je u finalnoj seriji. Imala je čak četiri pada što je bilo previše za neku od medalja.

Nakon svega što se dešavalo u Pekingu i ne čudi što je mlada Ruskinja sa samo 15 godina podlegla pritisku i na kraju završila uplakanog lica. 

Kamila Valijeva je sve vreme bila u centru dešavanja na Olimpijskim igrama. Prvo nakon što je postala prva žena koja je izvela četvorostruki skok koji je doneo ekipno zlato Rusiji, a onda opet nakon što je objavljeno da je bila pozitivna na doping kontroli 25. decembra.

Ona je pre početka Igara u Pekingu bila prvi favorit za zlato, ali ako je za utehu, prva dva mesta pripala su njenim reprezentativnim koleginicama.

Zlatna medalja sa novim ličnim rekordom od 255,95 poena otišla je u ruke Ane Ščerbakove, dok je srebro sa 251,73 poenom uzela Aleksandra Trusova. Bronza je pripala Japanki Kaori Sakamoto.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading