ISTORIJA JE ISPISANA! Remsi osvojili NFL titulu, odlučio napad u poslednjoj sekundi!

Autor:

Sport

14.02.2022

07:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Los Anđeles Remsi pobedili su Sinsinati Bengalse rezultatom 23:20 (3:7, 7:6, 10:3, 0:7) i osvojili šampionsku titulu u NFL ligi.

ISTORIJA JE ISPISANA! Remsi osvojili NFL titulu, odlučio napad u poslednjoj sekundi!

Foto: AP/Tanjug

Jedan od najspektakularnijih sportskih događaja na planeti završen je na fantastičan način, jer je šampionska titula odlučena u poslednjem napadu.

pitanje poibednika je rešeno u poslednjem napadu na utakmici, kada je odbrana Remsa bila besprekorna i zahvaljujući sjajnom Eronu Donaldu zaustavila Džoa Buroa.

 

 

Od defanzivaca videli smo po 1 sek od Ridera i Hendriksona, dok su Los Anđeles Remsi u tom segmentu bili dosta dominantiji, ali su Bejts i Avuzi imali po intersepšn.

U Remsima, po dva seka zabeležili su glavni defanzivci Eron Donald i Von Miler, dok su Džons, Flojd i Robinson imali po 1. Metju Steford je bacio 283 jarda, 3 tačdauna i 2 intersepšna, 21 jard je istrčao Ejkers, Kap uhvatio 92 jarda, Bekam 52, Hopkins 47, a Henderson 43.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading