Ana i Švajni slave DVA BOŽIĆA!

Sport

26.12.2017

06:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najpoznatiji sportisti širom sveta dali su sebi oduška od obaveza na terenu. Sve je stalo kako bi se proslavio Božić po gregorijanskom kalendaru!

RepublikaFoto: instagram.com/bastianschweinsteiger
Bastijan Švajnštajger

Kako Srbi slave Božić po julijanskom kalendaru, naši sportisti će pričekati još oko dve nedelje na praznični duh, ali neki su ipak poranili. Fudbaler Miloš Jojić obeležio je i katolički Božić s obzirom na to da živi i igra u Kelnu, dok Ana Ivanović takođe dva puta slavi najveći hrišćanski praznik otkad se udala za Nemca Bastijana Švajnštajgera.

Zvezda Barselone Lionel Mesi nije skrivao oduševljenje zbog susreta sa Deda Mrazem, dok je njegov najveći konkurent Kristijano Ronaldo slavio sa, od ove godine, mnogobrojnom porodicom i čak četvoro dece. Serena Vilijams se takođe ostvarila kao roditelj ove godine, pa je uživala u toplini svog doma sa suprugom i ćerkicom, dok je Marija Šarapova, ako je sudeći po fotografijama, bila sama za praznik.

Foto: instagram.com/anaivanovic
BRŽA OD DEDA MRAZA: Ana Ivanović
RepublikaFoto: instagram.com/leomessi
PORODIČNO: Mesi sa porodicom

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading