ALEKSANDAR RAKIĆ PONOVO IZVISIO! Da li će Srbin napokon doći do BORBE ZA ŠAMPIONSKI POJAS?!

Autor:

Sport

28.01.2022

15:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandar Rakić moraće da sačeka još neko vreme borbu za šampionski pojas!

ALEKSANDAR RAKIĆ PONOVO IZVISIO! Da li će Srbin napokon doći do BORBE ZA ŠAMPIONSKI POJAS?!

Foto: twitter.com/printscreen

Aleksandar Rakić

Dugo iščekivana borba između Poljaka Jana Blahoviča i našeg Aleksandra Rakića bila je zakazana za 26. mart, kao glavni događaj UFC priredbe, međutim Blahovič je saopštio da se povlači zbog povrede. To je srpskom borcu trebao da bude poslednji stepenik ka borbi za šampionski pojas protiv Glovera Tešeire.

- Nažalost, neću se boriti 26. marta u Kolambusu. Imam povredu kičme u predelu vrata. Zbog toga je nemoguće da treniram sa velikim težinama. Moram to da sredim sada. Nadam se da ću se videti sa Rakićem u oktagonu u prvoj polovini ove godine - poručio je Blahovič.

 

 

Iz oba tabora se nadaju da bi borba mogli biti ponovo zakazan kasnije ove godine, mada se ne isključuje ni mogućnost da će UFC organizacija pronaći adekvatinu zamenu koja bi ušla u ring sa Rakićem.

Srpski borac je u prošlosti kritikovao UFC tvrdeći da mu ne pruža prilike da se bori sa najboljim borcima. On je poslednju borbu imao 6. marta 2021. kada je nakon jednoglasne sudijske odluke savladao Brazilca Tijaga Santosa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading