ARENA SPORT POMAŽE RAZVOJ SPORTA U SRBIJI! Novi projekat pomoći sportskim klubovima!

Autor:

Sport

27.01.2022

14:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Televizija Arenasport je u saradnji sa sportskim brendom, Perun Boxing, pokrenula projekat podrške sportskim klubovima. Ekipa emisije Direkt koja se emituje na programu Arena Fight kanala će tokom godine posećivati gradove Srbije i dodeliti opremu srpskim klubovima.

ARENA SPORT POMAŽE RAZVOJ SPORTA U SRBIJI! Novi projekat pomoći sportskim klubovima!

Foto: Arena sport

Nebojša Žugić, generalni direktor Arene

Nebojša Žugić, generalni direktor medijske kuće, Arena Channels Group, kaže da mu je drago što se ovim pokazuje da kada se udruže dobra organizacija i humanost može da se pomogne razvoju borilačkih sportova.

- Donacija je namenjena onima koji se trude da našu decu usmere na pravi put, a to su sportski klubovi. Nadam se da će naš gest motivisati i druge kompanije da slede ovaj put, jer, kada postoji volja, uvek se nađe način da se pomogne. Momci i devojke koji će dobiti opremu jednoga dana će predstavljati našu zemlju na velikim takmičenjima. Kada je nešto za opšte dobro Srbije, uvek se nađe način da se pomogne - kaže Žugić.

 

Srpski sportski brend Perun Boxing, godinama se bavi prodajom opreme namenjene borilačkim sportovima. U februaru je u planu da se poseti nekoliko gradova u istočnoj Srbiji, od Zaječara i Bora, preko Jagodine, do Niša.

 

 

 

Kroz reportaže u okviru emisije Direkt biće predstavljeni klubovi čija je misija razvoj vrhunskih sportistkinja i sportista, ali i usmeravanje što većeg broja mladih ka sportu.

Sale za trening su zdravo okruženje za mlade, pa zajednička akcija Arenesport, emisije Direkt i Perun Boxinga ima za cilj i da klubove predstavi i da im podstrek da nastave sa misijom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading