HRABRO I ODVAŽNO: Nakon regionalnih uspeha započinje i osvajanje EVROPE!

Autor:

Sport

24.01.2022

15:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vaterpolisti Crvene zvezde prethodnog vikenda ostvarili su dobar učinak u okviru Premijer lige Regionalnog vaterpolo takmičenja. Predvođeni novim trenerom Mirkom Vičevićem crveno-beli su na bazenu "Milan Gale Muškatirović" savladali Večitog rivala ekipu Partizana, kao i ekipu Šapca, ali su u trećem kolu beogradskog turnira "položili oružje" pred liderom regionalnog takmičenja, dubrovačkim Jugom.

HRABRO I ODVAŽNO: Nakon regionalnih uspeha započinje i osvajanje EVROPE!

Foto: Starsport

Delije

Nakon poslednjih mečeva, crveno-beli zauzimaju šestu poziciju na tabeli takmičenja naboljih timova sa eks-Ju prostora sa 15 osvojenih bodova iz osam odigranih mečeva i trenutno su na četiri boda zaostatka od četvrtog mesta, tj. pozicije koja vodi u završne borbe za trofej, a koju trenutno zauzima splitski Jadran.

Za vaterpolite trenera Mirka Vičevića odmora nema. Već u utorak 25. januara crveno-beli izlaze na megdan ekipi Marseja u okviru 8. kola LEN Lige šampiona. 

Najbolja francuska vaterpolo ekipa u Beograd stiže nakon (ne)zasluženo osvojenih bodova za zelenim stolom nakon neodigranog susreta upravo sa vaterpolistima Crvene zvezde, a pred predstojeći susret trener Vičević je izjavio:

- Došao sam da pomognem igračima da ostvare bolje rezultate u Ligi šampiona i drugim takmičenjima. Prošlonedeljne tri utakmice u Jadranskoj ligi su nam poslužile kao pripremne za Marselj. Radili smo i na novoj taktici, pa se nadamo da ćemo odigrati meč na visokom nivou - ističe za sajt LEN Mirko Vičević.

Susret između vaterpolista Crvene zvezde i Marseja igra se na bazenu Sportskog centra "Milan Gale Muškatirović" u utorak 25. januara sa početkom od 20 časova.

U okviru "grupe B" LEN Lige šampiona Crvena zvezda trenutno zauzima sedmu poziciju sa svega tri osvojena boda (savladan berlinski Špandau 04 na startu takmičenja rezultatom 12:9), dok ekipa iz najveće francuske luke trenutno deli lidersku poziciju as italijanskim Pro Rekom. Obe ekipe osvojile su po 18 bodova, a MArsej je jedini poraz u dosadašnjem elitnom takmičenju pretrpeo upravo od Pro Reka na domaćem bazenu rezultatom 7:13.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading