IZNENADA REŠIO DA SE POVUČE: Legenda srpskog vaterpola podnela OSTAVKU!

Autor:

Sport

24.01.2022

09:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vladimir Vujasinović, naš proslavljeni vaterpolista, podneo je ostavku na mesto trenera Novog Beograda.

IZNENADA REŠIO DA SE POVUČE: Legenda srpskog vaterpola podnela OSTAVKU!

Foto: Starsport

Dejan Savić i Vladimir Vujasinović

Tom prilikom, Vujasinović je istakao da je uvek stremio najvišim ciljevima, a da su rezultati koje je postigao na klupi Novobeograđana u nesaglasju sa zacrtanim ambicijama.

Želim danas da obavestim i javnost, na isti način na koji sam to juče uradio sa Upravom vaterpolo kluba Novi Beograd, a to je da podnosim neopozivu ostavku na mesto prvog trenera ekipe, isključivo i jedino zbog očekivanja i rezultata, koji pre svega, ne zadovoljavaju moje lične trenerske i sportske ambicije. Kao neko ko je kao igrač, a i kao trener, uvek imao najviše sportske ciljeve, ne mogu da budem zadovoljan onim što je moja ekipa pokazala i što je u dosadašnjem toku takmičenja, na četiri fronta i ostvarila. Želim igračima i ekipi mnogo sreće u daljem toku sezone, a iskreno se nadam se da će ova moja ostavka uspeti da ih sve protrese i probudi iz stanja u koje su upali i iz kog im od srca želim, da što pre izađu. Još jednom zahvaljujem svim igračima i stručnom štabu na saradnji i želim im mnogo sreće i uspeha u daljem toku svih takmičenja - reči su Vlade Vujasinovića.

O njegovoj ostavci oglasio se saopštenjem i predsednik Novog Beograda Nikola Malbaša.

Uprava vaterpolo kluba Novi Beograd juče je od strane našeg prvog trenera Vladimira Vujasinovića, obaveštena da zbog ličnog nezadovoljstva ostvarenim rezultatima i neostvarenim sopstvenim očekivanjima, podnosi neopozivu ostavku na mesto prvog trenera ekipe. Izuzetno nam je žao što nas je sve ovakva situacija zatekla usred sezone i što ekipa nije uspela da ispuni očekivanja našeg proslavljenog trenera i velikog čoveka. Nadamo se da će Vlada Vujasinović ostati deo našeg kluba i nastaviti da radi na projektu pravljenja jednog od najboljih vaterpolo klubova na svetu, koji smo pre nekoliko godina zajedničkim snagama sa njim i započeli. Njegovo znanje, iskustvo, ime i sve ono što je uradio u svojoj dosadašnjoj karijeri, bi nam mnogo značilo u daljem radu kluba i sigurni smo da bi sa neke druge važne pozicije u našem klubu, uspeo da nam pomogne da dovedemo klub na nivo koji smo zajedno pre nekoliko godina zacrtali, a to je sam evropski i svetski vrh. Klub će pokušati da iz ove trenutne krize koju ima sa stručnim štabom, u prvom periodu, izađe uz pomoć trenera iz sopstvenog pogona i nadamo se da ćemo nakon svega biti još bolji i snažniji - naveo je čelnik Novobeograđana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Miki

24.01.2022 16:56

A ko je " čelnik" ?